Onze blije klanten 🙂

Testimonials

I'm a man. And I think I can do it all by myself. Merijn showed me wrong. I see myself as someone with knowledge on IT. Merijn showed me wrong. He did in one hour what would have cost me a whole day and he did it better.
And what 's best of all, he did not make me feel like a nitwit.

Thanks Merijn, I know better now!

Als een ‘twee linkerhanden’ IT-gebruiker was en ben ik zeer gebaat bij de persoonlijke, professionele service van Merijn/Webalist. Snel, to-the-point, creatief, meedenkend en tegelijk coachend/lerend zodat ik eenvoudige dingen voortaan zelf kan doen (of toch maar weer laat doen, maar dan niet uit onkunde). Ook op de gekste momenten beschikbaar om snel iets op te lossen en allemaal tegen redelijk tarief. To be continued!
Webalist levert waarde op een prettige, duidelijke en vriendelijke manier. In de workshop Web4Women waarin ik heb leren omgaan met WordPress kwam Merijn op mij over als ambitieus en oprecht geïnteresseerd in de wensen van zijn doelgroep. En dat werpt zijn vruchten af! 🙂
Merijn and his crew provide very practical solutions for (WordPress) websites and related Cloud Integration Services.
Webalist/Merijn kent WordPress… punt! Inspirerend en indrukwekkend om te zien hoe een compleet nieuwe, professionele WordPress website voor werd gebouwd met alle bijbehorende Google Apps en SEO. Webalist/Merijn snapt precies waar MKB’ers en ZZP’ers behoefte aan hebben en ik raad hem en Webalist dan ook van harte aan!
Merijn is een bevlogen ondernemer. Hij gelooft in zijn bedrijf en zijn unieke dienstenaanbod en brengt dat heel enthousiast over.
Zijn toewijding blijkt uit alles wat hij doet en zegt.

Hij stelt de juiste vragen en confronteert je met jezelf zodat je de juiste keuze maakt; hij laat je jezelf als het ware adviseren:-)