023-369 0000 support@webalist.eu

Een overzicht van programma’s en tools die wij gebruiken en aanbevelen. 

Autoresponders (Email Marketing)

Active Campaign is op dit moment de meest krachtige business tool voor coaches, trainers en professionals. De combinatie van een eenvoudige tool met zeer veel functionaliteit is een absolute doorbraak op het gebied van e-mail marketing. We gebruiken dit systeem zelf en zijn tevens de eerste officieel gecertificeerde partner in Europa. Dit betekent o.a. dat wij deze software voordeliger kunnen leveren, je geen creditcard nodig hebt én dat je Nederlandstalige support krijgt. We hebben een aparte site ingericht waar je gratis trial kunt aanvragen (www.succesmetemailmarketing.nl)
Aweber is altijd onze favoriet geweest voordat Active Campaign op de markt kwam. Sommige ondernemers zweren nog steeds bij dit bewezen systeem. We hebben hier een link opgenomen voor een gratis 30 dagen trial (www.aweber.com), dan kun je zelf oordelen.

Combineer geraffineerde email automatisering met een robuuste shoppingcart voor een soepele en professionele klant-ervaring. Van het opbouwen van je emaillijst en genereren van nieuwe leads tot de conversie naar betalende klanten.

Laat je email lijst met gemak groeien en zet een geraffineerde workflow op om geïnteresseerden automatisch te converteren naar betalende klanten

Creëer, beheer en verkoop je producten en diensten snel en gemakkelijk met geautomatiseerde opvolging, zodat jij kunt focussen op de kwaliteit van je diensten.

MailChimp is het enige pakket met een “Forever Free” abonnement tot maximaal 2.000 contacten. Dit is natuurlijk een geweldige deal en veel bedrijven maken er gebruik van (wij hebben zelfs een MailChimp account naast ons Active Campaign account). Waarom hebben wij dan toch gekozen voor ActiveCampaign? Super simpel: er is nauwelijks een touw vast te knopen aan de werking van dit pakket…onduidelijk en onlogisch. Maar hé, het is GRATIS, dus wij zeggen: probeer het zelf uit!

WordPress & plugins

Ons favoriete CMS (Content Management System).
Meer dan 35% van de sites wereldwijd draait inmiddels op dit platform en WordPress is daarmee met stip de marktleider. Wij werken sinds versie 2.1 (2007) met dit platform. Merijn werkt sinds 1999 met CMS systemen en heeft diverse certificeringen voor grote Enterprise platforms waaronder die van Microsoft. Vanaf 2005 tot 2007 heeft hij zelf diverse systemen ontworpen en laten bouwen, totdat hij WordPress tegenkwam en direct onder de indruk was van de eenvoud, functionaliteit en (open source) community. Precies waar hij al die jaren naar op zoek was en wat Joomla (het andere grote open source platform) absoluut niet kon bieden. Sindsdien is hij fan en ambassadeur. Uitproberen? Maak een (GRATIS) account op WordPress.com (wel met beperkingen) of installeer het zelf op een eigen hosting locatie.

Na jaren Canvas (van WooThemes) te hebben gebruikt naast de standaard thema’s van Elegant Themes voor specifieke sites kwam deze laatste partij met een geweldig nieuwe “builder” thema met de naam “Divi”.
Een “builder” thema kun je zien als een soort Lego doos. Een grote bak met (grafische) tools en functionaliteiten die zeer gebruiksvriendelijk zijn toe te passen om je website net die extra design touch mee te geven en te zorgen voor maximale gebruikersvriendelijkheid (User Experience, UX).
Met de lancering van Divi 2.4 brak Elegant Themes definitief door als eenvoudig, maar zeer uitgebreid thema.
Webalist heeft een speciaal aanbod indien jouw site bij ons gehost wordt. Check it out!
Wil je een webshop maken of integreren in je WordPress website? Dan kun je eigenlijk niet om WooCommerce heen.
De community is enorm, het aantal gratis en betaalde uitbreidingen is eindeloos en het aantal standaard integraties en koppelingen met andere (bestaande) software zoals Exact Online, Active Campaign, fulfillment huizen (drop shipment) is ongekend groot.

Gravity Forms is onze favoriete formulieren generator. Er zijn heel veel formulieren plug-ins, maar Gravity Forms mag niet ontbreken in je website vanwege de eenvoud, flexibiliteit en eindeloze mogelijkheden. Hier zie je weer het voordeel van een betaalde plug-in. Hoge kwaliteit, fantastische gebruiksvriendelijkheid en ook hier kun je met extra extensies de functionaliteit verder uitbreiden naast de enorm rijke basis. Denk aan exports, imports, koppelingen naar e-mail marketing en CRM systemen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Wij hebben een Agency Licentie, dus als je bij ons je website laat hosten kun je extra voordelig van deze plugin gebruik maken (vraag naar de voorwaarden).

 

Wij werken voor het hosten van e-mailadressen altijd met G Suite zodat e-mail- en websitehosting  volledig gescheiden is. Deze emailservice is 100% beschikbaar.

Daarnaast biedt G-suite een volledige office suite (Documenten, Spreadsheet, Presentaties, Formulieren)Wij vinden het ideeal omdat alles wodt opgeslagen in de cloud op één centrale plaats . We kunnen bestanden delen en daar met meerder personen aan werken. 
Wij zijn Google reseller en kunnen dus een G-suite account voor je aanmaken. Neem contact  met ons op als je meer informatie wilt

Membershipsite/ Learning Management System

Creëer en verkoop eenvoudig online cursussen en trainingen, houd quizzen,  beloon deelnemers met certificaten, beheer gebruikers, download rapporten en nog veel meer! Door LearnDash te gebruiken, heb je toegang tot de nieuwste trends in de e-learning-branche voor het creëren van robuuste leerervaringen.

Marketingtools

De eenvoudigere en slimmere manier om je websitebezoekers vast te leggen en te converteren

Start gepersonaliseerde aanbiedingen, opt-in formulieren en segmentatiefunnels op het juiste moment voor de juiste bezoekers met het eenvoudigste en krachtigste on-site engagementplatform.

Zeg vaarwel tegen lelijke, verouderde statische pop-ups.

Zorg voor meer leads en verkopen door de juiste bezoekers op het juiste moment te betrekken en een persoonlijkere ervaring te bieden met slimme, hoogconverterende on-site berichten. 

 

RankingCoach is jouw automatische coach voor werkelijk ALLE taken die je kunt uitvoeren om jouw website beter zichtbaar te maken. In dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse frequentie krijg je kleine taken in je dashboard waarmee je in 5 tot 10 minuten grote verbeteringen kunt boeken in je vindbaarheid op Google en andere zoekmachines. Onze 20 jaar kennis in zoekmachine marketing is hiermee in 1 eenvoudige tool samengevat.
ONMISBAAR dus voor elke onderneming die business wil halen uit de zoekmachine(s).
Wij zijn officieel reseller met een eigen Agency Licentie, wij geven onze voordelen graag door en we kunnen dus altijd méér voor minder leveren en hanteren betere condities dan een individuele licentie bij RankingCoach zelf.
Vraag ons ook gerust voor een demo en/of proef-aanbieding INCLUSIEF snelle setup van het account (support@webalist.eu)

Wil je jouw online bereik vergroten om meer leads, klanten en omzet aan te trekken? 

Met vitale marketing via Upviral kan jij ervoor zorgen dat jouw ideale klanten over je gaan praten. UpViral helpt je  om een viraal effect te creëren. Zo kan jij je business effectiever en efficiënter te laten groeien. 

Met UpViral ben je in staat om een unieke ‘referral link’ te koppelen aan een gratis weggever bijvoorbeeld. Dus even concreet: stel je voor dat iemand jouw gratis e-book wilt downloaden dan kan iemand gratis toegang krijgen mits hij of zij in ruil daarvoor jouw gratis weggever deelt op social media. 

Optimaliseer jouw Facebook advertenties met de connectIO suite

ConnectExplore: Vind interesses en haal het ‘raden’ uit interesse targeting
Connect Audience: Synchroniseer jouw  autoresponder contacten in Facebook Custom Audiences
ConnectLeads: Connect je Facebook™ Lead Ads met jouw CRM/Autoresponder.
ConnectRetarget: Retargeting Campagnes op basis van het gedrag van mensen op jouw website.

Met deze handige Nederlandstalige webinar software organiseer en host je in een handomdraai de meest interactieve webinars.
Geef je webinar campagne jouw unieke huisstijl voor herkenning. Toepasbaar op alle pagina’s en e-mails.
Een webinar volgen kan zonder downloads en met een simpele klik vanuit elke browser.
Analyseer het kijkgedrag tot op individueel niveau en leer zo je doelgroep echt kennen.
Nederlandstalige support via live chat

Vergaderingsmogelijkheden die het gemakkelijk maken om te starten, deel te nemen en samen te werken op elk apparaat.

Zoom Meetings synchroniseert met jouw  agenda en levert gestroomlijnde videoconferenties vanaf desktop en mobiel.

Robuuste beveiligingsinstellingen voor hosts en beheerders zorgen voor storingsvrije vergaderingen. 

Mediatools

Vimeo is het ideale platform om video’s op te slaan en deze op sociale media te kunnen afspelen. Vimeo bied goede beveiligignsmogelijkheden, waardoor Vimeo bij uitstek geschikt is om video’s op te slaan die gebruikt worden binnen online trainingen. De video’s mogen alleen getoond worden aan personen die daar recht op hebben.
De video’s kunnen worden ingebed in de online trainingsopgeving.

Soundcloud is het ideale platform om audiobestanden op te slaan en deze op sociale media te kunnen afspelen.Soundcloud biedt goede beveiligignsmogelijkheden, waardoor Soundcloud bij uitstek geschikt is om audio op te slaan die gebruikt worden binnen online trainingen. De audiobestanden mogen alleen afgespeeld of gedownload worden door personen die daar recht op hebben.
De audiobestanden kunnen worden ingebed in de online trainingsopgeving. 

Maak sociale media-afbeeldingen, aanpasbare grafieken, presentatiedia’s met professionele lay-outs, sjablonen, kaders en meer  met behulp van een grafische vormgevingstool die werkt met slepen en neerzetten en professionele opmaken.

 Ontdek wat er mogelijk is wanneer je jouw sociale campagnes op één platform verenigt. Plan en publiceer inhoud op het juiste moment op de juiste kanalen, houd de effectiviteit in realtime bij en verhoog het volume van uw best presterende inhoud.

Met Buffer kan je publicatie van posts voor diverse social media inplannen.
Ook kan de betrokkenheid gemoten en genalyseerd worden

Betaalsystemen

Ontvang vandaag nog online betalingen. 
Betaal alleen voor geslaagde transacties.
Alle bekende betaalmethodes. Lokaal en internationaal.

Koppel Mollie in een handomdraai aan je webshop met onze gratis plugins

Combineer geraffineerde email automatisering met een robuuste shoppingcart voor een soepele en professionele klant-ervaring. Van het opbouwen van je emaillijst en genereren van nieuwe leads tot de conversie naar betalende klanten.

Laat je email lijst met gemak groeien en zet een geraffineerde workflow op om geïnteresseerden automatisch te converteren naar betalende klanten

Creëer, beheer en verkoop je producten en diensten snel en gemakkelijk met geautomatiseerde opvolging, zodat jij kunt focussen op de kwaliteit van je diensten.

Hier komt de tekst te staan over het tool

Overige tools

Koppel je webapps met een paar klikken, zodat ze gegevens kunnen delen.
Eenvoudige automatisering voor drukke mensen. Zapier verplaatst informatie automatisch tussen je webapps, zodat jij je  kunt concentreren op je belangrijkste werk.

MAAK UW LEVEN MAKKELIJKER.
LastPass onthoudt al uw wachtwoorden, zodat u dat zelf niet hoeft te doen.
Als u een wachtwoord in LastPass opslaat, is het altijd beschikbaar. Aanmelden gaat dus altijd gemakkelijk en snel.
De ingebouwde wachtwoordgenerator maakt lange, willekeurige wachtwoorden die uw accounts beschermen tegen hackers.
Deel eenvoudig en veilig uw wachtwoorden en notities met anderen.