I’m NOT objective when it comes to the Easy Business Generator. I came with the idea of having a tool that will allow me to achieve the ambitious goal of starting a new business from zero and grow it to a million-dollar-business in 12 months.

I needed a powertool to help me. I knew what I wanted, and I asked Webalist to create it.

I was part of the design and planning process, I was the first client, I was their biggest critique. And although I’m using the Easy Business Generator only for a few weeks, it already helped me generate over € 63,000.

I’m a very happy client, as you can imagine.

The Easy Business Generator will NOT grow your business. But it will give you everything you need to grow your business in one simple, easy-to-use tool.

Nisandeh Neta

Life Plan design

Ik heb eind 2016 de ultieme website gekocht bij Webalist waar ik erg tevreden mee ben. Ron is sinds die tijd mijn online steun en toeverlaat. Hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en om problemen voor mij op te lossen. De responstijd is over het algemeen snel. Bij hoge nood krijg ik zelfs in avond/ weekend antwoord – oftewel super fijn en service gericht. De instructiefilms voor WordPress en Active Campaign die bij de ultieme website behoren zijn overzichtelijk en handig. Inmiddels ben ik overgetapt naar de Easy Business Generator (een upgrade van de ultieme website).

Marjolijn Gischler

Lijn in je Werk

We werken binnen How to be a Business Woman nu ruim een jaar samen met Ron als ons contactpunt bij Webalist. Met al onze vraagstukken inzake onze website kunnen we bij hem terecht en we zijn erg tevreden over zijn werk. Hij reageert altijd erg snel, zoekt door totdat hij een oplossing heeft en is hier ook erg vindingrijk in. Hij is duidelijk een expert in zijn vak en is ook erg prettig in omgang, professioneel en altijd vriendelijk. We vinden het zeker een aanrader om met Ron te werken!

Mabel Duchossoy

How to be a Business Woman

Als een ‘twee linkerhanden’ IT-gebruiker was en ben ik zeer gebaat bij de persoonlijke, professionele service van Merijn/Webalist. Snel, to-the-point, creatief, meedenkend en tegelijk coachend/lerend zodat ik eenvoudige dingen voortaan zelf kan doen (of toch maar weer laat doen, maar dan niet uit onkunde). Ook op de gekste momenten beschikbaar om snel iets op te lossen en allemaal tegen redelijk tarief. To be continued!

Jan Lantink

professional interim manager, Moya

In 3 dagen tijd hebben we alle content gemaakt voor onze nieuwe Ultieme Website. Inclusief de complete content voor ons eerste e-boek.
De diepgang van deze training is een fantastische aanvulling op onze huidige ervaring. Door de samenwerking tussen Succes met je Bedrijf, Webalist en Desingo, was de site in mum van tijd opgebouwd en ingeregeld, tot in het kleinste detail.

Rob Kooijmans en Kitty Appels

FoodRecall

Website(s) opzetten en onderhouden met Ron geeft mij de rust dat – wat er ook gebeurt – dit uithangbord van mijn organisatie goed zichtbaar is en blijft. De heldere afstemming met de marketing strategie, vormgeving en techniek maakt dat ik daar weinig woorden aan hoef te besteden. heerlijk ontzorgend dus! professioneel en altijd vriendelijk. We vinden het zeker een aanrader om met Ron te werken!

Remko Zuidema

Briqs Foundation

Ron heeft veel kennis, zowel over marketing in het algemeen, als van alle mogelijkheden van ActiveCampaign – èn de verbinding met andere tools.
Daarnaast is hij een zeer enthousiast en tof persoon, die graag grondig te werk gaat, om dit alles optimaal in te zetten en te optimaliseren voor jou en jouw bedrijf.
Ideaal om mee samen te werken, al jarenlang, en daarom beveel ik Ron van harte aan

 

Colijn Buis

Colijn Buis Music

Ron, Kamiel en Merijn van Webalist, ik wil jullie als team bedanken voor het realiseren van mijn persoonlijke website www.topteam-mkb.nl. Zowel het meedenken om een goede interactie te krijgen met mijn bedrijfswebsite www.winwinwerkt.nl, het strakke proces van de implementatie, de servicegerichte houding en de snelle reactie op mijn vragen en wensen. Heel goed gedaan als team. Ik ben blij met het proces en het resultaat. Bedankt!’

Michal van Dantzig

Win Win Werkt

Webalist/Merijn kent WordPress… punt! Inspirerend en indrukwekkend om te zien hoe een compleet nieuwe, professionele WordPress website voor werd gebouwd met alle bijbehorende Google Apps en SEO. Webalist/Merijn snapt precies waar MKB’ers en ZZP’ers behoefte aan hebben en ik raad hem en Webalist dan ook van harte aan!

 

Perry van Beek

LinkedIn Expert | Public Speaker | I help business people leverage the power of LinkedIn so that they can generate leads, Social.one

I’m a man. And I think I can do it all by myself. Merijn showed me wrong. I see myself as someone with knowledge on IT. Merijn showed me wrong. He did in one hour what would have cost me a whole day and he did it better.
And what ’s best of all, he did not make me feel like a nitwit.
Thanks Merijn, I know better now!
Peter Smith

Director of the Dopper Water & Waste Academy at Dopper; Initiator of the Klean foundation

Merijn and his crew provide very practical solutions for (WordPress) websites and related Cloud Integration Services.

 

Hans-Peter Evers

Entrepreneur & Transition Manager | Sparring partner for SME owners/directors, Tanera